Внос по поръчка

$

безплатна
консултация

$

улеснена
процедура

$

Преференциални лизингови условия

$

застрахователно
обслужване

$

Допълнителна карго
застраховка

$

Tранспортна документация

$

застрахователен
асистент

$

регистрация

Цялостна улеснена процедура

Избор, доставка, финансиране, регистрация и обслужване на автомобили

OVERDRIVE е компания с повече от 12 години опит в доставката и продажбата на нови и употребявани проверени автомобили. Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства. Извършва се безплатна консултация и пълно съдействие при избора на подходящ автомобил, както и метод на плащане – собствено финансиране, лизинг или кредит. Клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от служителите на OVERDRIVE.
За да осигури високото качество на предлаганите МПС втора употреба, дружеството работи само с проверени доставчици с дългогодишна история и то само и единствено от немския пазар. След доставянето на автомобила нашите професионалисти извършват обработка на документите и регистрацията на съответното МПС, както и пълно застрахователно обслужване, чрез консултация при избора на застрахователна компания и вида на застраховката, сключване на застрахователни полици.

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

КРАТКИ СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

ПРОВЕРЕНИ ПАРТНЬОРИ ОТ ГЕРМАНИЯ

КАК РАБОТИ УСЛУГАТА!?

6 ЛЕСНИ СТЪПКИ!

01

Безплатна консултация

Определяне параметрите на желания автомобил /достатъчни критерии също са марка, модел и бюджет/ 

02

Търсене, предложения и оферти

Изпращане на предложения и подробни оферти. OVERDRIVE гарантира за техническото и визуално състояние на всеки доставен автомобил.

03

Проверка на избраният автомобил

Оборудване, техническо и визуално състояние, сервизна история, евентуални предишни инциденти, коректен пробег и др.

04

Избор на метод на плащане

Предлага се опция за финансиране с основните лизингови компании в България

05

Доставка и регистрация

Подготовка на предварителен договор и авансово плащане. Съдействие при регистрация и застраховане. Внос на автомобила до 14 работни дни!

06

Предаване на автомобила

След техническа проверка и комплексно почистване

Често задавани въпроси

Къде ще се проведе срещата, консултацията и сделката по закупуването на автомобил?
K
L

OVERDRIVE разполага със собствен шоурум намиращ се в сградата на дружеството, находяща се в гр. София, Автомагистрала тракия км 1.

Ще получа ли полезни съвети преди да направя конкретен избор на автомобил?
K
L

Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства. Всички служители на фирмата отговарящи за вноса на автомобили и мотоциклети, разполагат с минимум десет години опит в сферата. Това им помага да извършват безплатни консултации и пълно съдействие при избора на подходящият автомобил или мотоциклет.

Мога ли да си закупя автомобил на лизинг?
K
L

Нашите колеги от търговския отдел ще Ви помогнат за избор на най-подходящото за вас финансиране и метод на плащане – собствено финансиране, лизинг или кредит. Клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от екипа на OVERDRIVE.

Мога ли да бъда сигурен в техническото състояние на избрания от мен автомобил за покупка?
K
L

За да осигури високото качество на предлаганите МПС втора употреба, дружеството работи само с проверени доставчици с дългогодишна история. Освен това сме разработили 10-степенна процедура за проверка на употребявани автомобили.

Аз ли трябва да си осигуря транспорта на автомобила до България?
K
L

Доставката на моторни превозни средства се извършва със собствения автопарк на дружеството или чрез наемен транспорт.

Ще трябва ли да се занимавам с всички документи, като регистрация в КАТ и застраховка на закупения автомобил?
K
L

След доставяне на автомобила нашите професионалисти извършват обработка на документите и регистрация на съответното МПС, както и пълно застрахователно обслужване, чрез консултация при избора на застрахователна компания и вида на застраховката, сключване на застрахователни полици, проследяване на падежи и дори плащания.

Галерия

Благодарим ви за доверието! За нас е истински важно, да продължаваме да ви радваме!