Бартер и изкупуване

Защо да изберете OVERDRIVE?

Нашите експерти ще направят справедлива оценка въз основа на пазара и състоянието на вашия автомобил.Целият процес е бърз и ефективен. Получавате парите си веднага.

Изкупуване на автомобили

Процес на изкупуване

Процес на изкупуване

Често задавани въпроси

Къде ще се проведе срещата, консултацията и сделката по закупуването на автомобил?
K
L

OVERDRIVE разполага със собствен шоурум намиращ се в сградата на дружеството, находяща се в гр. София, на Автомагистрала Тракия км 1, за продажба на автомобили и мотоциклети.

Ще получа ли полезни съвети преди да направя конкретен избор на автомобил?
K
L

Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства, всички служители на фирмата отговарящи за вноса на автомобили и мотоциклети, разполагат с минимум десет години опит в сферата. Това им помага да извършват безплатни консултации и пълно съдействие при избора на подходящият автомобил или мотоциклет.

Мога ли да закупя автомобил на лизинг?
K
L

Нашите колеги от търговския отдел ще Ви помогнат за най-подходящия избор на финансиране, както и при избора на метод за плащане – собствено финансиране, лизинг или кредит, като клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от екипа на OVERDRIVE.