Съдействие при продажба

$

Спестяване на време

$

комуникация с клиенти

$

документално администриране
на сделката

$

дългогодишен опит

$

33-точкова проверка
преди продажба

$

открити и ясни усовия

Съдействие при продажба

Продажбата на автомобил никога не е била по-лесна

OVERDRIVE предлага услуга по посредничество при продажба на Вашият автомобил. Ако изберете да се възползвате от нашата услуга „Съдействие при продажба“, ще получите безплатна консултация, няма да губите време в разговори с потенциални купувачи и няма да ви се наложи да обработвате всички документи по продажбата. Нашата услуга включва подготовка на автомобила за продажба, публикуване на обяви във водещи сайтове, водене на комуникация с потенциални купувачи, пълно документално администриране на сделката, нотариални услуги и още. Всеки клиентски автомобил преминава 33-точкова проверка на техническото състояние, компютърна диагностика и комплексно почистване преди да бъде обявен за продажба. Ако автомобилът не отговаря на нашите критерии, то той няма да бъде обявен за продажба от наше име.

Често задавани въпроси

Как ще бъде определена цената на моят автомобил?
K
L

Използваме специализиран софтуер за оценка на активи, който се използва от официални вносители на автомобили. Софтуерът работи на база VIN номер и взима под внимание всички екстри на автомобила и средната продажна цена на такива автомобили в Европейския съюз. По този начин сме сигурни, че Вашият автомобил ще бъде справедливо оценен.

Кой отговаря за фактическото извършване на сделката?
K
L

Наш ангажимент е цялата организация и обработка на документи при осъществяване на сделката по продажба. Ние ще се погрижим да не губите излишно време, като ще определим точен ден и час, в който сделката ще бъде нотариално заверена в нашият шоурум.

Мога ли да си карам автомобила докато е обявен за продажба от Ваше име?
K
L

Разбира се! След като обявим автомобила Ви за продажба, то Вие може да го оставите при нас или да продължите да го използвате. При проявен интерес от страна на клиент, нашият търговски екип ще се свърже с Вас, за да изберете удобен ден и час за оглед от страна на бъдещия купувач.