Дино стенд

$

измерване НА МОЩНОСТТА НА АВТОМОБИЛА

$

НАСТРОЙКА НА всякакви АВТОМОБИЛИ

$

НАСТРОЙКА НА СЪСТЕЗАТЕЛНИ и тунинговани АВТОМОБИЛИ

$

измерване НА МОЩНОСТТА НА МОТОЦИКЛЕТИ

Измерване  НА мощност и настройка на двигатели

Опит и еталон за качество от 2005г.

Дино стендът, използван от нашия екип е на световно известната американска марка Mustang. Моделът е MD-AWD-500-SE с възможност за измерване на мощност до 2 500 к.с. в режим AWD и 1 500 к.с. за автомобили с един задвижващ мост! Измерването става лесно и бързо и е приложимо за всякакъв вид автомобили и мотоциклети.

Ние работим с най-добрите

Измерване на мощност и настройка на двигатели

Проследяване на живи данни

Проследяване на живи данни

Цени

Измерване на автомобил с 4 задвижващи колела:
216.00лв.
Измерване на автомобил с 2 задвижващи колела:
180.00лв.
Наем на стенда за 1 астрономически час:
180.00лв.
*Всички посочени цени са с ДДС!

 

Често задавани въпроси

Мога ли да настроя автомобила си на Вашето дино?
K
L

Този дино стенд е от вида „Ролинг роуд“, тоест с т.н. валци (балансирани, 320мм диаметър, ниска инерция и оптимален контакт с гумата) и предлага много възможности не само за прецизна настройка на двигателя, но и за измерване на различни показатели като: ускорение, максимална скорост, както и времена за четвърт миля с максимално отклонение до 1/10 от секундата! Това е възможно благодрение на патентованата от Mustang Динамометри „Virtual Road Simulation Technology“. RST представлява високотехнологичен софтуер за контрол, базиран на теглото и други параметри на автомобила, позволяващ имитиране на натоварването на двигателя, максимално близко до това, което би изпитал и при реални пътни условия и различни режими.

Можете ли да измервате мотоциклети на Вашето дино?
K
L

Стендът е оборудван със светофар (Christmas tree), както и с адаптор за мотоциклети!

Могат ли да се свалят данни от различни сензори на автомобила?
K
L

В стремежа си към перфекционизъм, OVERDRIVE не пожали средства за да поръча стенда с почти цялата гама от екстри, предлагана от листата на МД! Като начало, може да се спомене възможността да се наблюдава, записва и показва в графичен или табличен вид информацията, осигурена от 6 EGT сензора, 3 MAP сензора (0-4бара), 3 IAT сензора, 2 WBO2 AFM1000 устройства от еталона в измерването – фирма ECM, оборудвани с 2 NTK- тип сензора и лабораторна точност.

Галерия

Част от клиентите, които вече са се възползвали от нашия дино стенд!