THERAPY SESSIONS 011

GLE’20+къстъм интериор+AMG Пакет, A6+S-Line Пакет, E-Class+Ново аудио | THERAPY SESSION EP011.

Епизод 11 е доста Мерцедес. Преработихме чисто ново GLE Coupe, а една E-Class’a вече ще свири доста сериозно, едно A6 вече е S6.