Внос по поръчка

02

Цялостна улеснена процедура

ИЗБОР, ДОСТАВКА, ФИНАНСИРАНЕ, РЕГИСТРАЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ НА АВТОМОБИЛА

“Овердрайв” АД е компания с повече от 12 години опит в доставката и продажбата на нови и употребявани проверени автомобили. Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства. Извършва се безплатна консултаця и пълно съдействие при избора на подходящ автомобил, както и метод на плащане – в брой, лизинг или кредит. Клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от служителите на „Овердрайв” АД.
За да осигури високото качество на предлаганите МПС втора употреба, дружеството работи само с проверени доставчици с дългогодишна история и то само и единствено от немския пазар. След доставянето на автомобила нашите професионалисти извършват обработка на документите и регистрацията на съответното МПС, както и пълно застрахователно обслужване, чрез консултация при избора на застрахователна компания и вида на застраховката, сключване на застрахователни полици, проследяване на падежи и дори плащания.

Предлагаме

КАК РАБОТИ УСЛУГАТА?

6 ЛЕСНИ СТЪПКИ

  1. 01

   Безплатна консултация

   Определяне параметрите на желания автомобил /достатъчни критерии също са марка, модел и бюджет/

  2. 02

   Търсене, предложения и оферти

   Изпращане на предложения и подробни оферти. Overdrive гарантира за техническото и визуално състояние на всеки ...

  3. 03

   Проверка на избраният автомобил

   Оборудване, техническо и визуално състояние, сервизна история, евентуални предишни инциденти, коректен пробег и др.

  1. 04

   Избор на метод на плащане

   Предлага се опция за финансиране с основните лизингови компании в България

  2. 05

   Авансово плащане и доставка

   Подготовка на предварителен договор и авансово плащане. Внос на автомобила до 14 работни дни!

  3. 06

   Предаване на автомобила

   след технически преглед и регистрация

Заглавие

ПодзаглавиеЧесто задавани въпроси

Къде ще се проведе срещата, консултацията и сделката по закупуването на автомобил?
‘Овердрайв’ АД разполага със собствен шоурум намиращ се в сградата на дружеството, находяща се в гр. София, бул. Цариградско шосе №272, разположен на площ от 800 кв.м.
Ще получа ли полезни съвети преди да направя конкретен избор на автомобил?
Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства. Всички служители на фирмата отговарящи за вноса на автомобили и мотоциклети разполагат с минимум десет години опит в сферата. Това им помага да извършват безплатни консултации и пълно съдействие при избора на подходящият автомобил или мотоциклет.
Мога ли да си закупя автомобил на лизинг?
Нашите колеги от търговския отдел ще Ви помогнат за избор на най-подходящото за вас финансиране и метод на плащане – собствено финансиране, лизинг или кредит. Клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от служителите на ‘Овердрайв’ АД.
Мога ли да бъда сигурен в техническото състояние на избрания от мен автомобил за покупка?
За да осигури високото качество на предлаганите МПС втора употреба, дружеството работи само с проверени доставчици с дългогодишна история. Освен това сме разработили 10-степенна процедура за проверка на употребявани автомобили.
Аз ли трябва да си осигуря транспорта на автомобила до България?
Доставката на моторни превозни средства се извършва със собствения автопарк на дружеството или чрез наемен транспорт.
Ще трябва ли да се занимавам с всички документи, като регистрация в КАТ и застраховка на закупеният автомобил?
След доставяне на автомобила нашите професионалисти извършват обработка на документите и регистрация на съответното МПС, както и пълно застрахователно обслужване, чрез консултация при избора на застрахователна компания и вида на застраховката, сключване на застрахователни полици, проследяване на падежи и дори плащания.
Имайки предвид епидемичната обстановка, мога ли дистанционно да проведа консултация с Ваш специалист относно закупуването на автомобил?
Всички сме засегнати от създалото се положение и затова провеждаме консултации и онлайн. Въпреки, че личния контакт е предпочитан, ние се съобразяваме с Вашите предпочитания.

Имаш въпрос? Пиши ни!

Как да ни намерите

Локацията на сградата ни е удобна, тъй като е разположена на изхода на град София на Автомагистрала Тракия / км 1

Overdrive

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване