Volvo XC90 AWD T6 6+1 R Design

закупен от Volvo България! В гаранция до 07/2023 година с възможност за удължаване

100 800 лв. / VAT /

Лизингов калкулатор

20 160 ЛВ
15 120 ЛВ
Средна месечна вноска 1 958 ЛВ

Посоченият лизингов план има изцяло информативен характер и не съставлява преддоговорна информация по смисъла на Закона за потребителския кредит

Допълнителни характеристики
Автомобила е закупен от Volvo България! В гаранция до 07/2023 година с възможност за удължаване!! Пълна сервизна история; Един собственик! 6+1 места; R Design, Кожен салон; Климатроник; LED фарове; Ел. отваряне на багажника; Bowers & Wilkins премиум звукова система; Парктроник отпред и отзад; Kамерa за заден ход; Адаптивни светлини; ”LED” – дневни светлини; Ел. регулируеми преди седалки с памет; Спортни предни седалки; Отопление на предни седалки; Автоматична скоростна кутия; Автопилот; Сензор за фаровете; CD/MP3; Bluetooth; Мултифункционален кожен волан; Тонирани задни стъкла; С-ма за закрепване на детски столчета – Isofix; Разделена задна седалка; Реилйнги на тавана; Резервна гума; Aлуминиеви джанти 20’; Отлично състояние; Възможност за финансов лизинг! Активни застраховки.

Подобни

Често задавани въпроси

КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СРЕЩАТА, КОНСУЛТАЦИЯТА И СДЕЛКАТА ПО ЗАКУПУВАНЕТО НА АВТОМОБИЛ?
“Овердрайв” АД разполага със собствен шоурум намиращ се в сградата на дружеството, находяща се в гр. София, бул. Цариградско шосе №272 разположен на площ от 800 кв.м., за продажба на автомобили и мотоциклети.
ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ПРЕДИ ДА НАПРАВЯ КОНКРЕТЕН ИЗБОР НА АВТОМОБИЛ?
Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства, всички служители на фирмата отговарящи за вноса на автомобили разполагат с минимум десет години опит в сферата. Това им помага да извършват безплатни консултации и пълно съдействие при избора на подходящият автомобил.
МОГА ЛИ ДА СИ ЗАКУПЯ АВТОМОБИЛ НА ЛИЗИНГ?
Нашите колеги от търговски отдел ще Ви помогнат за най-подходящия избор на финансиране, както и при избора на метод за плащане – брой, лизинг или кредит, като клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от служителите на „Овердрайв” АД
МОГА ЛИ ДА БЪДа СИГУРЕН В ТЕХНИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ИЗБРАНИЯ ОТ МЕН АВТОМОБИЛ ЗА ПОКУПКА?
За да осигури високото качество на предлаганите МПС втора употреба, дружеството работи само с проверени доставчици с дългогодишна история и то само и единствено от немския пазар. Освен това сме разработили 10-степенна процедура за проверка на употребявани автомобили.
АЗ ЛИ ТРЯБВА ДА СИ ОСИГУРЯ ТРАНСПОРТА НА АВТОМОБИЛА ОТ ГЕРМАНИЯ ДО БЪЛГАРИЯ
Доставката на съответните моторни превозни средства може да бъде извършена със собствения автопарк на дружеството или чрез наемен транспорт в зависимост от предпочитанията на клиента.
ЩЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ, РЕГИСТРАЦИЯ В КАТ И ЗАСТРАХОВКА НА ЗАКУПЕНИЯТ АВТОМОБИЛ?
След доставянето на автомобила нашите професионалисти извършват обработка на документите и регистрация на съответното МПС, както и пълно застрахователно обслужване, чрез консултация при избора на застрахователна компания и вида на застраховката, сключване на застрахователни полици, проследяване на падежи и дори плащания.

Имаш въпрос? Пиши ни!

Overdrive

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване