Mitsubishi Lancer Evolution X

465 конски сили

60 000 лв. / VAT /

Лизингов калкулатор

12 000 ЛВ
9 000 ЛВ
Средна месечна вноска 1 166 ЛВ

Посоченият лизингов план има изцяло информативен характер и не съставлява преддоговорна информация по смисъла на Закона за потребителския кредит

Допълнителни характеристики
19” Алуминиеви джанти
Централно заключванеИмобилайзер
Антиблокираща системаВъздушни възглавници - Предни
Силов тунинг
Пълна сервизна история
Силов тунинг от “ Prospeed“ – 465к. с. с възможност за “ remap“ и настройки до 600+ к. с. ; Пълна електроника от HKS; Wide body пакет; Stage III апарати за спиране с вентилирани дискове; Изпускателна система “ ARP Titanium Performance“ ; Blow-off “ Greddy“ ; Boost controler; Спортен въздушен филтър; Състезателен софтуер за навигационната система с функция за следене телеметрията на автомобила; Таван и колони от черна алкантара; Спортни предни седалки RECARO; Безключов достъп и запалване на автомобила; Би-ксенон със специално доработени предни светлини с черна вътрешност; Навигационна система “ Mitsubishi Multimedia System“ ; Климатроник; Спортен кожен волан; Автоматични светлини; ASC; ESP; Ел. управление на централния диференциал от волана; Ел. стъкла; Ел. огледала с подгряване; Ал. джанти 18 “ Enkei“ , черни, със зимни гуми; Ал. Джанти 19″ “ OZ Ultraleggera HLT Black“ с летни гуми; Сменени маслa, филтри и съединител; Допълнителен декоративен спойлер; Безцветно фолио на предните фарове; Пълна сервизна история; Колата е в отлично състояние!

Подобни

Често задавани въпроси

КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СРЕЩАТА, КОНСУЛТАЦИЯТА И СДЕЛКАТА ПО ЗАКУПУВАНЕТО НА АВТОМОБИЛ?
“Овердрайв” АД разполага със собствен шоурум намиращ се в сградата на дружеството, находяща се в гр. София, бул. Цариградско шосе №272 разположен на площ от 800 кв.м., за продажба на автомобили и мотоциклети.
ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ПРЕДИ ДА НАПРАВЯ КОНКРЕТЕН ИЗБОР НА АВТОМОБИЛ?
Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства, всички служители на фирмата отговарящи за вноса на автомобили разполагат с минимум десет години опит в сферата. Това им помага да извършват безплатни консултации и пълно съдействие при избора на подходящият автомобил.
МОГА ЛИ ДА СИ ЗАКУПЯ АВТОМОБИЛ НА ЛИЗИНГ?
Нашите колеги от търговски отдел ще Ви помогнат за най-подходящия избор на финансиране, както и при избора на метод за плащане – брой, лизинг или кредит, като клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от служителите на „Овердрайв” АД
МОГА ЛИ ДА БЪДа СИГУРЕН В ТЕХНИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ИЗБРАНИЯ ОТ МЕН АВТОМОБИЛ ЗА ПОКУПКА?
За да осигури високото качество на предлаганите МПС втора употреба, дружеството работи само с проверени доставчици с дългогодишна история и то само и единствено от немския пазар. Освен това сме разработили 10-степенна процедура за проверка на употребявани автомобили.
АЗ ЛИ ТРЯБВА ДА СИ ОСИГУРЯ ТРАНСПОРТА НА АВТОМОБИЛА ОТ ГЕРМАНИЯ ДО БЪЛГАРИЯ
Доставката на съответните моторни превозни средства може да бъде извършена със собствения автопарк на дружеството или чрез наемен транспорт в зависимост от предпочитанията на клиента.
ЩЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ, РЕГИСТРАЦИЯ В КАТ И ЗАСТРАХОВКА НА ЗАКУПЕНИЯТ АВТОМОБИЛ?
След доставянето на автомобила нашите професионалисти извършват обработка на документите и регистрация на съответното МПС, както и пълно застрахователно обслужване, чрез консултация при избора на застрахователна компания и вида на застраховката, сключване на застрахователни полици, проследяване на падежи и дори плащания.

Имаш въпрос? Пиши ни!

Overdrive

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване