Mercedes S560 4Matic Long

Long

149 000 лв. / VAT /

Лизингов калкулатор

29 800 ЛВ
22 350 ЛВ
Средна месечна вноска 2 895 ЛВ

Посоченият лизингов план има изцяло информативен характер и не съставлява преддоговорна информация по смисъла на Закона за потребителския кредит

Допълнителни характеристики
Централно заключванеАлармаИмобилайзер
Кожен салонКлиматроникНавигационна системаКруиз КонтролСензор за фаровете
Антиблокираща системаВъздушни възглавнициКсенонови фарове
Long
Цената е с включено ДДС! Обслужван само в оторизирани сервизи на марката и с пълна сервизна история!! Възможност за лизинг! Кожен салон с допълнителен обхват; Премиум звукова система – Burmaster; Air Matic; Keyless-Go; Автоматично отваряне и затваряне на багажника; Вакуум на вратите; Амбиентно осветление;  Камера за движение на заден ход; 360 градуса камери; Паркинг асистент и парктроник отпред и отзад; Комфортни предни седалки с проветрение, отопление и масаж; Комфортни задни седалки с проветрение и отопление; Памет на предни и задни седалки;  Волан от кожа с пера за смяна на скоростите; Подлакътници отпред и отзад: Distronic Plus, Асистент за мъртва точка, Асистент за напускане на лента; USB, iPod, AUX; Подготовка за мобилен телефон с Bluetooth; Air Balance Paket; Intelligent Light System (Bi-Xenon), завиващи светлини, Климатроник – 4 зони;  Eл. регулиреими задна и странични щори отзад; Силно тонирани задни стъкла; Мултимедия за задните седалки с два дисплея! Панорамен стъклен таван; Head up дисплей;   Aларма; Пълна сервизна история; Допълнителен комплект джанти и зимни гуми! Активни застраховки! Перфектно състояние!

Подобни

Често задавани въпроси

КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СРЕЩАТА, КОНСУЛТАЦИЯТА И СДЕЛКАТА ПО ЗАКУПУВАНЕТО НА АВТОМОБИЛ?
“Овердрайв” АД разполага със собствен шоурум намиращ се в сградата на дружеството, находяща се в гр. София, бул. Цариградско шосе №272 разположен на площ от 800 кв.м., за продажба на автомобили и мотоциклети.
ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ПРЕДИ ДА НАПРАВЯ КОНКРЕТЕН ИЗБОР НА АВТОМОБИЛ?
Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства, всички служители на фирмата отговарящи за вноса на автомобили разполагат с минимум десет години опит в сферата. Това им помага да извършват безплатни консултации и пълно съдействие при избора на подходящият автомобил.
МОГА ЛИ ДА СИ ЗАКУПЯ АВТОМОБИЛ НА ЛИЗИНГ?
Нашите колеги от търговски отдел ще Ви помогнат за най-подходящия избор на финансиране, както и при избора на метод за плащане – брой, лизинг или кредит, като клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от служителите на „Овердрайв” АД
МОГА ЛИ ДА БЪДа СИГУРЕН В ТЕХНИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ИЗБРАНИЯ ОТ МЕН АВТОМОБИЛ ЗА ПОКУПКА?
За да осигури високото качество на предлаганите МПС втора употреба, дружеството работи само с проверени доставчици с дългогодишна история и то само и единствено от немския пазар. Освен това сме разработили 10-степенна процедура за проверка на употребявани автомобили.
АЗ ЛИ ТРЯБВА ДА СИ ОСИГУРЯ ТРАНСПОРТА НА АВТОМОБИЛА ОТ ГЕРМАНИЯ ДО БЪЛГАРИЯ
Доставката на съответните моторни превозни средства може да бъде извършена със собствения автопарк на дружеството или чрез наемен транспорт в зависимост от предпочитанията на клиента.
ЩЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ, РЕГИСТРАЦИЯ В КАТ И ЗАСТРАХОВКА НА ЗАКУПЕНИЯТ АВТОМОБИЛ?
След доставянето на автомобила нашите професионалисти извършват обработка на документите и регистрация на съответното МПС, както и пълно застрахователно обслужване, чрез консултация при избора на застрахователна компания и вида на застраховката, сключване на застрахователни полици, проследяване на падежи и дори плащания.

Имаш въпрос? Пиши ни!

Overdrive

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване