BMW X3 3.0d Xdrive M Paket

99 000 лв. / VAT /

Лизингов калкулатор

19 800 ЛВ
14 850 ЛВ
Средна месечна вноска 1 923 ЛВ

Посоченият лизингов план има изцяло информативен характер и не съставлява преддоговорна информация по смисъла на Закона за потребителския кредит

Допълнителни характеристики
Централно заключванеАлармаИмобилайзер
Кожен салонКлиматроникНавигационна системаСензор за фаровете
Антиблокираща системаВъздушни възглавнициКсенонови фарове
Вътрешен M PaketВъншен M Paket
Premium Selection Гаранция до 07/2023 година! Възможност за финансов лизинг! Автомобила е доставен от Германия! Допълнителен оторлитеп ( печка); Мултимедиен ключ! Отопление и вентилация на предните седалки; Ел. регулиране на предните седалки с памет! Отопление на задните седалки; Тризонов климатроник! XDrive; Автоматична скоростна кутия; Вътрешен M Paket: Външен M Paket; Спортен мултифункционален M волан; LED адаптивни фарове; Спортен  кожен салон; Камера за движение на заден ход; 360 градуса камери! Навигационна система  BMW Proffesional ; HI-FI високоговорители; USB/AUX порт; Head Up дисплей Безключово палене на двигателя Асистент за дълги светлини; Парктроник отпред и отзад; Автопилот; Сензор за дъжд и за фаровете; Автоматична бленда на вътрешното и външното огледало против заслепяване; Силно тонирани задни стъкла; Подлакътник отпред; Борд компютър; Алуминиеви джанти”; Перфектно състояние. Активни застраховки ГО и Автокаско; Пълна сервизна история! За оглед на автомобила, с предварителна уговорка на посочения телефон!

Подобни

Често задавани въпроси

КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СРЕЩАТА, КОНСУЛТАЦИЯТА И СДЕЛКАТА ПО ЗАКУПУВАНЕТО НА АВТОМОБИЛ?
“Овердрайв” АД разполага със собствен шоурум намиращ се в сградата на дружеството, находяща се в гр. София, бул. Цариградско шосе №272 разположен на площ от 800 кв.м., за продажба на автомобили и мотоциклети.
ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ПРЕДИ ДА НАПРАВЯ КОНКРЕТЕН ИЗБОР НА АВТОМОБИЛ?
Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с дългогодишен опит в областта на вноса и продажбата на моторни превозни средства, всички служители на фирмата отговарящи за вноса на автомобили разполагат с минимум десет години опит в сферата. Това им помага да извършват безплатни консултации и пълно съдействие при избора на подходящият автомобил.
МОГА ЛИ ДА СИ ЗАКУПЯ АВТОМОБИЛ НА ЛИЗИНГ?
Нашите колеги от търговски отдел ще Ви помогнат за най-подходящия избор на финансиране, както и при избора на метод за плащане – брой, лизинг или кредит, като клиентите на дружеството получават преференциални условия по предоставяните им лизингови договори или банкови кредити, предварително договорени от служителите на „Овердрайв” АД
МОГА ЛИ ДА БЪДа СИГУРЕН В ТЕХНИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ИЗБРАНИЯ ОТ МЕН АВТОМОБИЛ ЗА ПОКУПКА?
За да осигури високото качество на предлаганите МПС втора употреба, дружеството работи само с проверени доставчици с дългогодишна история и то само и единствено от немския пазар. Освен това сме разработили 10-степенна процедура за проверка на употребявани автомобили.
АЗ ЛИ ТРЯБВА ДА СИ ОСИГУРЯ ТРАНСПОРТА НА АВТОМОБИЛА ОТ ГЕРМАНИЯ ДО БЪЛГАРИЯ
Доставката на съответните моторни превозни средства може да бъде извършена със собствения автопарк на дружеството или чрез наемен транспорт в зависимост от предпочитанията на клиента.
ЩЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ, РЕГИСТРАЦИЯ В КАТ И ЗАСТРАХОВКА НА ЗАКУПЕНИЯТ АВТОМОБИЛ?
След доставянето на автомобила нашите професионалисти извършват обработка на документите и регистрация на съответното МПС, както и пълно застрахователно обслужване, чрез консултация при избора на застрахователна компания и вида на застраховката, сключване на застрахователни полици, проследяване на падежи и дори плащания.

Имаш въпрос? Пиши ни!

Overdrive

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване